LA NOSTRA GRANJA

EL COR DE LA NOSTRA TERRA

Un gran tresor natural.

LA GRANJA

A l’agricultura biodinàmica es busca l’autosuficiència, per la qual cosa el paper d’una granja és fonamental per elaborar-hi tots els elements precisos, com els adobs naturals, el compost, els preparats biodinàmics i les herbes medicinals.

EL NOSTRE GRAN TRESOR

Enmig de les nostres vinyes, la granja, un dels nostres tresors més preuats, és la llar de gallines, oques, ases, ovelles, cavalls i vaques. Tots ells ens ajuden a millorar l’ecosistema que ens envolta contribuint a activar la vida microbiana de la vinya.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
I Accept

EL CAVALL

Des de fa un temps, treballem algunes de les nostres vinyes amb tracció animal. Es tracta d’un treball en equip amb el cavall, una pràctica gairebé extingida. Un pas més cap a l’aproximació de l’ésser humà cap a la terra, recuperant una amistat deixada de banda i que ha esdevingut un dels pilars de la nostra viticultura. Un aprenentatge que portarà temps, però que té per objectiu cobrir la màxima extensió de vinya.

TRACCIÓ ANIMAL

LLAUREM AMB CAVALLS MÉS DE 22 HECTÀREES

El cavall permet llaurar la terra sense compactar-la, afavorint-ne el drenatge de les aigües, la proliferació de les arrels i la seva capacitat d’arribar fins a la roca mare, però potser el més important és el fet que obliga al viticultor a aproximar-se a la terra, sentir-la, olorar-la, observar-la. El fet de caminar-la i trepitjar-la permet estar atent al que li passa a la vinya i als que hi viuen, és una comunicació directa i de gran transcendència.