GRAMONA GRAN CUVEE DE POSTRE

 

GRAMONA GRAN CUVEE DE POSTRE

 

STAR

Vol. 12% Varietats: 33% Xarel·lo
33% Macabeo i 33% Parellada
Descarrega la fitxa Els nostres estoigs

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

El licor d’expedició i la seva magnífica integració aporten suavitat i elegància. Un escumós per acompanyar els moments més dolços. Dosatge de 50 grams per litre, que prové de la nostra solera centenària. Aporta un caràcter únic, fruit de l’experiència de la saga.

Aquest vi escumós té un període de criança de 30 mesos, temps perllongat gens habitual per a aquesta classificació, el que el converteix en el vi escumós dolç amb més criança del mercat. Una copa del dolç de Gramona és una experiència sorprenent.

SENSACIONS 

star

VISTA

Groc palla intens amb reflexos daurats.

NAS

Profund i intens. Notes de mel de mil flors. Fruita en compota, codony, orellanes. En el fons un deix de regalèssia, flors marcides. Notes de fleca molt pronunciades es fonen amb records de Jerez provinents del licor d’expedició.

BOCA

Entrada llaminera. Carbònic fi ben integrat, cremós i ampli. Final nítidament dolç i agradable.

HARMONIES

Ideal per acompanyar les postres de la forma més exquisida, és un dels únics escumosos dolços que s’elaboren amb vins de primera qualitat. Amb una criança de 30 mesos,  permet als amants del dolç gaudir la suavitat i dolçor d’un escumós sense renunciar a l’elegància i el més exquisit dels processos d’elaboració.