A la celebració del nostre centenari no podien faltar els cellers que han caminat al nostre costat al llarg d’aquests anys. Amb ells hem organitzat una sèrie de tastos que tindran lloc durant la celebració del nostre Centenari, als voltants de la nostra granja. Ens uneix la passió pel vi, i volem gaudir-la amb tu.

Per participar als tastos, és imprescindible la inscripció a aquests, tenint en compte que el seu aforament és limitat i que poden estar subjectes a variacions d’última hora.

INSCRIPCIÓ

Amb la finalitat de comptar amb tastos el més personals i íntims possible, l’aforament als mateixos és limitat. Per tant, cada assistent es podrà inscriure únicament a un tast.

LLISTA D’ESPERA

En el cas que el tast que més t’interessi estigui ple, podràs apuntar-te a la llista d’espera d’aquest. Si finalment aconsegueixes una plaça en el tast triat, se’t notificarà el més aviat possible.

CONFIRMACIÓ

Una vegada realitzada la inscripció rebràs un correu de confirmació.

ASSISTÈNCIA

Una setmana abans de l’esdeveniment rebràs un correu per confirmar l’assistència. Tindràs 48 hores per fer-ho. En cas que no confirmis, perdràs la teva plaça i aquesta s’adjudicarà a la primera persona inscrita a la llista d’espera.

INSCRIPCIÓ

[booking_form]

Tots els tastos i degustacions se serviran amb