Aquest Nadal, hem decidit invertir els nostres recursos no en una felicitació tradicional, sinó en generar fons que aniran destinats íntegrament a la Fundació Joan Salvador Gavina i així contribuir a millorar la situació d’exclusió social en la que viuen els nens i nenes d’aquest centre.

LA SEVA ESTRELLA

Demanar un desig i tancar els ulls amb força. Així fèiem tots quan, de nens, veiem una estrella passar. Tot per l’afany de pensar que, potser, si ho desitjàvem de veritat, s’arribaria a complir.

Cultivar la il·lusió en els més petits no els allunya de la realitat, els apropa als seus somnis.

Fem doncs que mai cap nen o nena perdi la il·lusió. Ajuda’ns a fer realitat els seus somnis.

La Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina va néixer fa 38 anys al barri del Raval de Barcelona per respondre de manera global a les necessitats vitals i socials de nens i nenes, adolescents i joves de 4 a 22 anys i de les seves famílies, que viuen en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

COM COL·LABORAR

Aquest Nadal pots contribuir a fer una mica més fàcil la vida dels nens i nenes de la Fundació Joan Salvador Gavina. Comparteix el vídeo i fes “M’agrada” a través de Facebook. Per cada “M’agrada”, Gramona donarà 1€ a la Fundació. Ajuda’ns a difondre el vídeo i a sumar estrelles!

Si vols col·laborar directament amb ells, pots fer-ho a través de la seva pàgina web    

Consulta les bases legals

0
Infants atesos durant l’any
0
Families ateses durant l’any
0
Voluntaris durant l’any

LA DATA LÍMIT PER COL·LABORAR FINALITZA EN…

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec