GRAMONA ROENT

Xarel·lo Ecològic 2015

GRAMONA ROENT

Xarel·lo Ecològic 2015

STAR

Vol. 12% Varietats: 100% xarel.lo procedent de raïms ecològics
Descarrega la fitxa   icon_ficha Descobreix els nostres estoigs   icon_ficha

ELABORACIÓ

Verema manual i posterior taula de selecció. Maceració en fred durant 14 hores. Fermentació en foudres, barriques de fusta de 3000 lts amb molts usos, sense buscar l’aportació dels torrats, però si una lleugera mineralització.

LA TERRA

Vi certificat amb el segell CCPAE del Consell Català de Producció Agrària i Ecològica. “Font Jui ” és una finca familiar amb una extensió de 4 hectàrees de xarel·lo, amb un sòl argilós i calcari molt particular.

SENSACIONS 

star

VISTA

Color pell de ceba.

NAS

La seva part fruital es manifesta en peres, pomes, aranges, maduixes silvestres. Herbes del bosc mediterrani: farigola, fonoll, llorer. Un deixi floral de ginesta. Un vi amb una personalitat molt especiada que recorda les baies de Sechuan. Pronunciat caràcter mineral.

BOCA

Entrada fresca, amb un pas de boca envolvent. Bona estructura. Final amb una excel·lent acidesa molt pronunciada i ben equilibrada. Harmonia i molt bones sensacions finals.

HARMONIES

Harmonies Un vi amb una infinitat de possibilitats gastronòmiques . Aperitius, salaons, fritures. Gran aliat de la cuina especiada tant lajaponesa: nigiris, sashimi, makis com la sud-americana: cebiches, adobs i escabetxs. La seva acidesa acompanya també paelles i risottos. Marmitakos i guisats mariners en general.