GRAMONA VI DE GLASS

Riesling · 2018

GRAMONA VI DE GLASS

Riesling · 2018

STAR
Vol. 9,5%vol Varietats: Riesling
Descarrega la fitxa  Els nostres estoigs

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Gramona Vi de Glass s’elabora des de 1997. Actualment, i després d’anys d’investigacions, aquest vi s’elabora amb un nou prototip alimentat per dues càmeres congeladores que treballen a -15ºC amb ajuda de nitrogen líquid, això millora la congelació del raïm, aconseguint més celeritat i homogeneïtat en el procés.

El most roman en el dipòsit d’acer inoxidable durant 2 mesos i mig fermentant. Aquesta fermentació pren més temps de l’habitual, per l’elevada concentració de sucre. S’obtenen vins afruitats molt concentrats, dolços i refrescants al mateix temps.

SENSACIONS 

star

VISTA

Groc pàl·lid amb reflexos brillants..

NAS

Molt expressiu, cítrics- pell de mandarina i taronja- nespra, préssec en almívar. Flor de taronger sobre un subtil fons de mel i herbes aromàtiques, romaní, farigola i menta.

BOCA

Entrada amable, lleuger amb gran presencia de fruita. Final molt refrescant que equilibra la dolçor i convida a beure un altre glop.

HARMONIES

Macedònies, crema pastissera, cassoletes de fruites fresques, merengues, ille flotant, carpaccio de pinya. Mousse de papaia. Flam de mango. La seva acidesa li permet  d’altres possibilitats  com els foies i formatges especialment de pasta tova.