GRAMONA VI DE GLASS

Gewürztraminer · 2018

GRAMONA VI DE GLASS

Gewürztraminer · 2018

STAR
Vol. 9,5% vol Varietats: Gewürztraminer
Descarrega la fitxa   Els nostres estoigs

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Gramona Vi de Glass es fa des de 1997. Actualment, i després d’anys d’investigacions, aquest vi s’elabora amb un nou prototip alimentat per dues càmeres congeladores que treballen a -15 º C amb ajuda de nitrogen líquid, això millora la congelació del raïm, aconseguint més celeritat i homogeneïtat en el procés. El most roman en el dipòsit d’acer inoxidable durant 2 mesos i mig fermentant. Aquesta fermentació pren més temps de l’habitual, per l’elevada concentració de sucres. S’obtenen vins afruitats molt concentrats, dolços i refrescants al mateix temps.

SENSACIONES 

star

VISTA

Groc pàl·lid amb reflexos verdosos molt brillants.

NAS

Molt expressiu, fruits exòtics, litxis, guaiaba, mango, nespra, albercoc. Delicat perfum floral -roses blanques-.

BOCA

Entrada amable, lleuger amb gran presència de fruita. Final molt refrescant que equilibra la dolçor i convida a beure un altre glop.

HARMONIES

Un vi amb enormes possibilitats, especialment en postres a base de fruites. Potencia els tocs cítrics, tropicals i florals. Pasta de full, crema pastissera, merengues. La seva acidesa li permet altres possibilitats com són els foies i formatges, especialment els de pasta tova.