GRAMONA MAS ESCORPÍ

Chardonnay 2019 · Demeter

INFANTERRIBLE

GRAMONA MAS ESCORPÍ

Chardonnay 2019 · Demeter

STAR

gramona_pinoteamo_infanterrible
Vins de varietats foranies plantades per la nostra família després d’anys d’històries viscudes en relació a cada vi, a cada varietat. Vins que normalment es creen malgrat les tendències, a contracorrent, i que, a vegades, aconsegueixen crear-les.

Vol. 12% Varietats: 100% Chardonnay
Descarrega la fitxa    Els nostres estoigs
demeter
* El segell Demeter garanteix que un vi s’ha elaborat seguint el mètode biodinàmic. A Gramona, fa al.lusió tant al cultiu del raïm com a l’elaboració del vi.

VITICULTURA ECOLÒGICA I BIODINÀMICA

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos.
A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

ELABORACIÓ

Els raïms provenen de les finques Mas Escorpí, Bourgignon i el Serralet.

Utilitzem exclusivament “téte de cuvée”. La fermentació espontània es realitza entre 14ºC i 15ºC durant 43 dies, el que representa un temps molt superior a l’habitual obtenint  així un important contingut glicèric.

SENSACIONS 

star

VISTA

Groc pàl·lid amb reflexos verdosos acerats brillants.

NAS

Àmplia gamma aromàtica de fruita fresca, pera d’aigua. Records tropicals, pinya, mango. Kiwi. Cítrics, llima, aranja, llimona real. Tocs de flors blanques i un record anisat molt agradable.

BOCA

Entrada fresca, cos mitjà amb pes de fruita. Sorprenentment glicèric que dóna molta untuositat al vi. Final amb bona acidesa que aporta gran frescor.

HARMONIES

Tot tipus d’entrants, mariscs i peixos. Des d’elaboracions senzilles fins a ceviches. Tot tipus de verdures i amanides. Arrossos i pastes.